• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
NE MUTLU BİZ HAYIRDA YARIŞANLARA

Ne mutlu bizlere ki çok güzel şeylere vesile oluyor, güzel şeyler yapmak isteyen köylülerimizin gayretlerini hayırda yarışmalarını gururla mutlulukla takip ediyoruz. 
Geçen hafta köy camimizin girişinde ki halıların görüntüsünü paylaşmıştık, buradan ve özelden onlarca köylümüz masrafı üstlenmek istedi. 
Bir köylümüz halıyı bir köylümüz girişe yapmayı düşündüğümüz sundurmayı yaptırmayı üstlendi. 
Birkaç köylümüz kanınca kararınca destek olmak istedi ne güzel bir tablo hayırda yarışan insanlara aracılık etmek, ne mutlu yıllarca devletten yardım alan Bedel Köylülerden yardım eden Bedel Köylülere gelişimize. 
Allah her zaman veren eli alan elden üstün kılmış, cömertlerden övgü ile bahsetmiş, “Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu görür. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu görür.” (Zilzâl sûresi,7-8) buyurmuştur. 
Çok şükür, özellikle gençlerimiz hemde yokluğu yaşayarak büyümüş gençlerimizin hayırseverliği, zekatın, fitrenin, sadakanın kazançlarını bereketlendireceği bilinciyle hayırda yarışmaları göğsümüzü kabartıyor. 
Ne mutlu cömertlikleri ile cimrileri kıskandıran, bizleri hayırlarına ortak edenlere, ne mutlu bu birlikteliğe katkı sunanlara. Ne mutlu dernek birlikteliğine destek olanlara. 
Değerli Üyelerimizden ve bağışçılarımızdan derneğimize maddi ve manevi desteklerini devam ettirmelerini rica ediyoruz.



Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir. 

Allah kabul etsin.


Sivas Hava Durumu

Sivas Yıldızeli Bedel Köyü Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top