RÜSTEM AYAZ OĞLU KADİR’İ EVLENDİRİYOR

Merhum köylümüz Hasan AYAZ’ın oğlu Rüstem AYAZ oğlu Kadir’i evlendiriyor. 02 Ağustos Cuma Günü saat 19.00’da Fatih Mahallesinde bulunan Beyaz İnci Düğün Salonunda gerçekleştirilecek kız kınasının ardından 3 Ağustos Cumartesi günü köyde bulunan evlerinde erkek kınası yapılacak olup 4 Ağustos Pazar günü saat 14.30’da Ethembey Belediye Nikah Salonundan nikah merasimi olacaktır.

Aileler tarafından ulaşılamayan tüm eş dost ve akraba davetlidir.

Dernek yönetimi olarak ALTUNKÜPE ve AYAZ ailelerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz. İletişim Rüstem AYAZ 0 (535) 249 45 44