• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
ŞENLİK HAKKINDA AÇIKLAMA

Değerli Bedelliler...

Malumunuz olduğu üzere geçen yıl 29 Temmuz’da  vali beyin köyümüzü ziyaret esnasında yapacağımız karşılama programı çok kısa sürede mini bir etkinliğe dönüşmüş, köylülerimizin, köy yönetimimizin büyük çoğunluğu katılım sağlayıp destek olmuşlardı.

Vali beyin ani gelişen programı nedeniyle katılamadığı etkinliğimiz gelecek yıllarda daha güzellerini yapmak adına umut görüntüsü vermiş 2024 yılı için daha iyisini yapabiliriz düşüncesi hakim olmuştu. 

Sosyal medyadan yapmış olduğumuz ankete ciddi bir katılım olmuş, özellikle dışarda ki köylülerimiz yapılması yönünde bizi teşvik etmişlerdi.

Yıl içinde dernek yönetimi olarak organize olamayışımız, bazılarımızın olaya vizyonel yaklaşıp olumlu bakamayıp, bütüncül davranamamamız nedeniyle bu seneki düşüncemizi gerçekleştiremiyoruz…Bunun için kendi adıma üzgünüm.

İnşallah bu seneki eksiğimizi köy yönetimi, dernek yönetimi ve köylülerimiz hep beraber önümüzde ki yıl telafi edeceğiz. Köy yönetimi ile yapmış olduğumuz istişareler sonrası 2025 yılı izin döneminde daha geniş kapsamlı bir organizasyon yapma hususunda mutabık kaldık (tarihi muhtemelen 2-3 veya 9-10 Ağustos olacak)

Güzel bir organizasyon için tüm köylülerimizin katılım ve desteğine ihtiyacımız olacak. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir yana bırakarak bir arada olma arzusu güden tüm köylülerimiz gelecek yıl için plan yapmaya organizasyonumuza katkı sunmaya davet ediyorum.

Şuana kadar sorgulamadan, kaygılanmadan güvenerek samimiyetle maddi ve manevi destek verip aidatlarını ödeyen üyelerimize ve yapacağımız etkinliğe her türlü katkıyı sağlayacaklarını taahhüt eden üyelerimize gönüllülerimize teşekkür ediyorum.

Köyümüzü, köylümüzü seven, memleketine yurduna her şeye rağmen değer veren, zor şartlarda kurup iyi insanlar sayesinde ayakta tutmaya çalıştığımız derneğimizi önemseyen  üyelerimizin hatrı için biz faaliyetlerimize devam edeceğiz. Değerli gönüllülerimizden üyelerimizden aidatlarını ve bağışlarını dernek hesabına yatırmalarını rica ediyorum.

Dernek etkinliklerimize destek olmayıp eleştirenlere, hiçbir faaliyete katılmayıp, kuruş katkıları olmadığı halde dedikodu yapanlara, faaliyetlerimizi küçümseyip yaptıklarımızın hepsini eksi yazanlara saygımız var ancak onlardan da azıcık dahi olsa iyisini yapmak adına taşın altına ellerini değil parmaklarını koymalarını bekliyoruz.

Unutmayalım Dernek herşey demek değil ancak çok şey demek, başkanı yönetimi değişebilir ancak hizmet için misyonu değişmez, derneğin köye değil köyümüzün herkesi kucaklayan adına uygun faaliyetler yürütüp hizmet eden derneğe ihtiyacı var.

Daha güzel günlerde bir araya gelmek dileğiyle tüm hemşehrilerimize destekleri ve anlayışları için teşekkür ediyorum.

Baler FİDAN

Dernek Başkanı



Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir. 

Allah kabul etsin.


Sivas Hava Durumu

Sivas Yıldızeli Bedel Köyü Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top