• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
DOĞANŞEHİR'DE DEPREMZEDELERE İKRAMDA BULUNDUK

Dernek yönetimi olarak almış olduğumuz karar doğrultusunda Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelerek Sivas Köfte ikramında bulunduk.

Dernek Yönetimi olarak hazır bulunduğumuz Doğanşehir ilçesinin yeniden yapılması için Sivas Valilği, Sivas Belediyesi ve Sivaslı STK'ların Doğanşehir başta olmak üzere Malatya'da depremin yaralarının sarılması için göstermiş oldukları gayretlere katkıda bulunmuş olduk.

Organizasyon esnasında Doğanşehir Halkının teşekkürlerini Holladada yaşayan bağışçılarımız başta olmak üzere üyelerimiz ve köylülerimize buradan ve sosyal medyadan ilettik.

Dernek Başkanı Baler FİDAN yapmış olduğu açıklamada; "Depremin yaralarını hep birlikte saracağız, Allah birlik beraberliğimiz dayanışmamızı bozmasın, benzer zacılar, felaketler yaşatmasın, biz dernek olarak üyelerimiz ve bağışçılarımızın desteği ile benzer aktivitelerimize devam edip sürecin normalleşmesi için katkıda bulunacağız." dedi. 
Etkinliğimize katılmak için Doğanşehir'e gelen Sivas Kültür AŞ Genel Müdürü Adem KEHÇİ ve Buruciye AŞ Genel Müdürü Mustafa Altun Beye teşekkür ediyoruz.

Herşeyin bir ustası olduğu gibi köftenin de ustası var her iki organizasyonda da hiçbir şart koşmaksızın bize yardımcı olan dernek üyerimiz Osman CEYLAN ve Yüksel TEPECİ ustalara ve değerli yardımcıları ASYA AVM yetkilisi Abdullah UĞUR'a, Köylümüz Mustafa Kavaklı, Serhat Almacı, M. Feramuz Tepeci'ye, canla başla çalışan Yönetim Kurulu üyelerimiz Adem YAMAN, Doğan KEHÇİ, Zeynel ACAR, Mehmet ALMACI ve Tanju KAVAKLI'ya çok çok teşekkür ediyoruz. 

Organizasyona araç tahsis ederek katkıda bulunan ASYA AVM, fazlasıyla ekmek gönderen Fatih Ekmek Fabrikası, uygun fiyata ayran tedarik eden Ulaş Süt ve kaliteli köfteyi uyguna almamıza yardımcı olan BEŞLER Market işletmelerine teşekkür ediyoruz. 



Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir. 

Allah kabul etsin.


Sivas Hava Durumu

Sivas Yıldızeli Bedel Köyü Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top