2022 YILININ SON YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Dernek Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek 2022 yılı faaliyetleri ve 2023 yılında yapılacak olan faaliyetleri değerlendirdi.

Derneğimizin kuruluşunun üzerinden 1 yıl geçti bu süre zarfında birçok faaliyette bir araya gelen yönetim kurulu mali konularda mahsuplaşma yaparak 2022 yılını borçlanmadan kasasında mütevazi sayılabilecek bakiyesi ile yılı kapatmıştır.

Yönetim Kurulu almış olduğu kararlar neticesinde Ferhat Bostan Mahallesi Sait Paşa Caddesi üzerinde bulunan temsilcilik ofisinin 15 Ocak 2023 tarihine kadar faaliyete geçirilmesine , işlerin takibi için Dernek Başkanı Baler FİDAN ve Başkan Yardımcısı Zeynel Acar'ın görevlendirilmesine karar verdi.

Köyde yapılan köy yaşam merkezininde aynı tarihlerde faaliyete geçirilmesi kararlaştırıldı.