• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
TEŞEKKÜRLER OSMAN YILDIZ

Ümit dediğimiz şey imanın azığıdır. İmanın olduğu yerde umut vardır. Çünkü Allah varsa gam yoktur. Hiç unutmamamız gereken hakikat şudur: Yeis/ümitsizlik dediğimiz şey, şeytanın ve küfrün azığıdır aslında. Bu Müslüman'a yakışmaz. O yüzden diyoruz bütün şartlar bizim aleyhimize olsa da "iman varsa imkân vardır" diye.

Güzel bir hususun gerçekleşeceğine inanmış insanlar için en sıkıntılı durum "gerçekleştirememe, destek bulamama" korkusudur. Bu durum yukarıda da belirtildiği üzere şeytanın "vazgeç, olmayacak" demeyi sağlamamız için yaptığı bir hiledir. Hilelere karşı dirençli olmak durumundayız.

Dernek olarak okulu köyümüze kazandırmak için yola çıktığımızda maddi destek alma konusunda yaşadığımız tereddütler değerli gelen desteklerle yerini daha güzel işler yapma umudumuzu artırdı.

 Boyayı tedarik edip, elektrik işlerini hallettikten sonra binanın içini nasıl dolduracağımızı düşünürken gurbetçi köylülerimiz imdada yetişerek yönetimimizi motive etmiş oldu.

Hollanda'da yaşayan, köylümüz rahmetli Muttalip YILDIZ'ın oğlu Osman Yıldız arayıp, yapılan çalışmaları mutlulukla takip ettiğini, kendisi için çok fazla manevi değeri olan okulunu daha güzel görmek için, derneğimize destek olmak amacıyla hatrı sayılır bir miktarda maddi yardımda bulundu...

1993-94 yıllarında Köyde dernek çalışmalarını yaparken ilk destek verenlerden evini odasını açan Mustafa YILDIZ'ın oğlu Muttalip YILDIZ'dı evladından böyle bir destek bizler için çok daha anlamlı idi. İyilik ve hayırda yarışmakta sunduğu katkı çalışmalara can suyu oldu varolsun.

Kendisine ve ailesine köyümüz ve Derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun bereketini artırsın inşallah.



Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir. 

Allah kabul etsin.


Sivas Hava Durumu

Sivas Yıldızeli Bedel Köyü Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top