• slayt
HACI MANSUR KANDEMİR'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ebu Hureyre’nin rivayetinde Rasuli Ekrem (sav) Efendimiz şöyle buyurmuştur: “Cömertlik, cennette bir ağaçtır. Cömert olan onun bir dalını yakalamıştır. O da onu cennete götürmeden bırakmaz. Cimrilik de cehennemde bir ağaçtır. Cimri de bu ağacın dalına yapışmıştır. O dal o adamı cehenneme götürmeden bırakmaz.”

Yıldızeli Bedel Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak yapacağımız faaliyetler kullanmak, köy halkımızın hizmetine kazandırmak için gayret gösterdiğimiz okul binasının kullanılabilir hâle gelmesi için hep birlikte dayanışma içinde olmamız ve burayı faaliyete geçirmemiz gerekiyor.

Bunu tek başımıza yapma şansımız yok hep birlikte yapacağız bunun için zaman zaman siz değerli köylülerimizden destek istiyoruz.

Bu çağrımıza kulak veren değerli köylümüz Hacı Mansur KANDEMİR boya masraflarını karşılamak istediğini bildirdi.

Dernek yönetimi olarak desteğinden dolayı Mansur KANDEMİR ve Kandemir ailesine teşekkür ediyoruz.

“Dediler cehennemde odun bulunmaz, yolcu yakacağını kendi götürür.

Anladım ki cennete gidenler buradan, gülünü zambağını kendi götürür.” diyor.

Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Allah kabul etsin.

Sivas Hava Durumu