DERNEK YÖNETİMİ YILDIZELİ MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yıldızeli Bedel Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimimiz Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal KARADAĞ'ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Baler FİDAN Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Adem YAMAN, Abdulgazi AYAZ, Mehmet ALMACI, Tanju KAVAKLI ve Zeynel ACAR ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal KARADAĞ'la köyümüz okulunun kullanılmayan binasının köyümüzün hizmetine kazandırmak için Derneğimize tahsisi talebinde bulunduk.

Sayın Müdürümüz Kaymakam Bey'in de talimatları doğrultusunda Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Köy Yaşam Merkezi Projesi" kapsamında köy idaresine devredilebileceği hususunda mutabakata vardık.

Okulun tadilatını Dernek ve köy idaresi olarak birlikte restore edeceğiz, tefrişatin büyük bir kısmı "Halk Eğitim Merkezi"tarafından temin edilecek.

Böylelikle hem köyümüzün bir sosyal alanını oluşturmuş olacağız, hem eğitim, sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak faaliyetler ve taziye, toplantı ve misafirhane vb. etkinlikler burada gerçekleştirilecek. Oyun ve eğlence alanları ile çocuklarınızın ve gençlerimizin vakit geçirmesi için alan oluşturmuş olacağız.

Dernek Yönetimi olarak Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal KARADAĞ'a göstermiş olduğu ilgiden ve sarf etmiş olduğu emekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Tüm köylülerimize şimdiden hayırlı olsun.