DERNEĞİMİZDEN YILDIZELİ KAYMAKAMINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yıldızeli Bedel Köyü Yardımlaşma Dayanışma Dernek Yönetimimiz Köy Muhtarı ve Azalarla birlikte Yıldızeli Kaymakamı olarak atanan Altay KARADAĞ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Köy Muhtarımız Hamza ALMACI Azalar Hamdi KEHÇİ, Seyithan ÖZDEN, Dernek Başkanı Baler FİDAN, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Adem YAMAN, Abdulgazi AYAZ, Mehmet ALMACI, Tanju KAVAKLI ve Zeynel ACAR 'ın hazır bulunduğu ziyarette kaymakam beye hayırlı olsun dileklerinde bulunulup köyümüze davet edildi.

Dernek Başkanı Baler FİDAN ve Köy Muhtarı Hamza ALMANCI’nın hediye taktim ettiği ziyarette, Dernek Yönetimi olarak talep ettiğimiz kullanılmayan eski okulun köyümüzün hizmetine sunulması isteği, Milli Eğitim bakanlığı tarafından devam ettirilen projeler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görüşü doğrultusunda tahsisi sözünü aldık.

Dernek Yönetimi ve köy idaresi olarak Köyümüz, köylülerimiz ve üyelerimiz adına Kaymakamımız Sayın Altay Uğurlu Beye göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.