• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
KÖYÜMÜZDE SAMANLIK YANGINI

Dün saat 10 buçuk civarında köylümüz Aydın FİDAN'a ait samanlık ve garaj olarak kullandığı yapıda meydana gelen talihsiz yangın uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
Yangının çıktığını haber alan köylülerimiz itfaiyeye haber vermiş  kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalışmıştır.
Bu esnada yangını söndürmeye çalışan köylülerimizden Ahmet KABAK kalp krizi geçirmiş tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamayarak vefat etmiştir.
Ahmet KABAK'ın vefatı öğrenen duyan herkesi derinden üzmüştür, köyümüzün sevilen sayılan bir ferdini kaybettik.
Aydın FİDAN'ın samanlık ve depo olarak kullandığı yapıda meydana gelen talihsiz yangın uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
Ciddi maddi zararın meydana geldiği yangında köyümüz halkının ve olayın mağdurlarının sükuneti herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına fırsat vermedi.
Buradan Yıldızeli Belediye yetkililerini uyarıyoruz, lütfen itfaiye envanterinde bulunan araçların çalışıp çalışmadığını kontrol edin-ettirin, itfaiye personeli can ve mal kurtarmak için var onların eğitimli donanımlı olmasını sağlayın.
Sivas'tan itfaiye aracı Yıldızelinden önce geliyor ve aracı su veremiyorsa burada ciddi bir sıkıntı var demektir.
Ya yanan yer samanlık değilde insanların bulunduğu bir mekan olsaydı, sorumluğun altından nasıl kalkardınız, hadi sorumluluğun altından kalktınız vicdanen nasıl rahat edecektiniz.
Lütfen bu konuyu ciddiye alın  personelinizin eğitin, eksiklerinizi giderin.
Yıldızeli Bedel Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Yangında insani ve komşuluk görevini yerine getirmek isterken vefat eden dernek üyemiz Ahmet KABAK'a Allah'tan rahmet, ciddi maddi hasara maruz kalan köylümüz Aydın FİDAN ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

https://www.iha.com.tr/sivas-haberleri/yangini-sondurmek-isterken-hayatini-kaybetti-3877119/



Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir. 

Allah kabul etsin.


Sivas Hava Durumu

Sivas Yıldızeli Bedel Köyü Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top