• slayt
YILIN SON YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Dernek yönetim kurulu Sivas merkezde bulunan dernek binasında bir araya gelerek Derneğimizin 2. kuruluş yıl dönümünde yapılan faaliyetleri değerlendirip gündeme dair görüş verişinde bulundu.

Dernek Başkanı Baler FİDAN başkanlığında bir araya gelen yönetim toplantıya, Adem Yaman, Abdulgazi AYAZ, Doğan KEHÇİ, Zeynel ACAR  ve Mehmet ALMACI katılım sağlarken Tanju KAVAKLI ve Serhat ALMACI rahatsızlıkları nedeniyle katılım sağlayamadı. Toplantıya başlamadan önce Pençe kilit operasyonunda son 24 saat içinde şehitlik mertebesine ulaşan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek Fatiha istendi.

Yıldızeli Bedel Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kuruluş dilekçesinin verildiği 21 Aralık 2021 tarihinden bu yana yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda;

-Dernek hesabında deprem bölgesi için ayrılmış bulunan naktin AFAT Sivas Müdürlüğüne aktarılmasına.

-Üye aidatları dahil mümkün olduğunca elden nakit alınmamasına

-Dernek iç denetiminin hafta içi yapılmasına

-Derneğin açık tutulmasına, kira sözleşmesinin yenilenmesine,

-Köylülerimizin dernek binasının yerini öğrenmesi, sivasta yaşayan köylülerimizin bir araya gelmesi amacıyla "Akran Buluşması"  yapılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda ilk toplantı 60 yaş üstü büyüklerimizle yapılacak olup her hafta farklı bir grupla bir araya gelinecektir.

Hayırlı olması dileğiyle tüm komşularımıza ve üyelerimize iyi günler diliyoruz.

Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular

Ani vefatı ile hepimizi derin üzüntüye boğan Yusuf DEMİR'in ailesi, yaşadığı İstanbul da eş dost ve köylülerimiz için Can yemeği tertip edecektir.

24 Temmuz 2022 Pazar Günü, Çakmak Mahallesi Horosan Caddesi No:3 adresinde bulunan  GÜHERTAŞ Derneğinde öğle namazı sonrası 13.30'dan itibaren başlayacak olan ikrama tüm hemşerilerimiz davetlidir.

Allah kabul etsin.

Sivas Hava Durumu