DERNEK YÖNETİMİ SİVAS VALİSİ YILMAZ ŞİMŞEK ‘i ZİYARET ETTİ

Dernek yönetimi; Dernek Başkanı Baler FİDAN yönetim kurulu üyeleri Adem YAMAN, Doğan KEHÇİ, Mehmet ALMACI ve Tanju KAVAKLI’dan oluşan heyetle Sivas Valisi Sayın Yılmaz ŞİMŞEK’i ziyaret ederek yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Deprem sürecinde sayın valimizin koordinesinde yapılan çalışmalara derneğimiz tarafından yapılan katkılar ve önümüzdeki süreçte yapacağımız destekler için istişare edildi.
Sayın valimiz bayramdan sonra köyümüzü ziyaret etmek üzere program talimatı verildi.

Sayın Valimize göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar be kolaylıklar diliyoruz.